FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

10 februari 2016: Sponsoren-module

Vandaag presenteert FrieslandWonderland haar sponsoren-module.

Sponsoren zijn belangrijk voor FrieslandWonderland. Zij maken het werk van FrieslandWonderland mogelijk en kunnen als tegenprestatie de "FrieslandWonderland regioviewer" op hun eigen site plaatsen. Daarnaast worden ze hieronder gepresenteerd en worden advertenties getoond op het platform bij relevante content op gewest, regio en plaatsniveau. Sponsoren hebben ook de mogelijkheid om hun logo als advertentie overlay op ToeristenkaartFryslân te plaatsen.

Wilt u alle mogelijkheden eens op uw gemak doornemen en lezen wat FrieslandWonderland voor u kan betekenen download dan hier de sponsoren-brocure.

Wilt u sponsor worden en de gratis regioviewer ontvangen en of gebruik maken van de promotionele mogelijkheden meld u dan hier aan. Uw op maat gesneden regioviewer ontvangt u dan alvast per ommegaande. Vervolgens zal onze redactie contact met u opnemen i.v.m het verzamelen van de juiste informatie die kan worden gebruikt voor uw promoties op de website van FrieslandWonderland.