FrieslandWonderland Fries Nederlands Nieuw: Tip de redactie over interessante sites van en over de Friese dorpen en steden!

Deel

6 oktober 2017: FrieslandWonderland gaat verder als stichting

Met trots kunnen we u laten weten dat FrieslandWonderland verder zal gaan als stichting die zich bezighoudt met het verzamelen van erfgoedinformatie. Deze belangrijke stap wordt gezet om de verdere uitbouw van het FrieslandWonderland platform beter te kunnen organiseren en financieren.

Daarnaast is er ook een concrete aanleiding om deze stap te zetten. De voorbereidingen voor een omvangrijk provinciebreed project zijn in volle gang. Voor dit project vormt het FrieslandWonderland platform het inhoudelijke kader. De stichtingsvorm zien we als voorwaarde om dit prachtige project goed te kunnen organiseren. Binnenkort vindt u hier meer nieuws over dit project.

Als u vragen heeft over de Stichting FrieslandWonderland of geïnformeerd wilt blijven over de komende ontwikkelingen of het werk van de stichting dan kunt u een mailtje sturen aan info@frieslandwonderland.nl. Wij zullen u dan toevoegen aan onze nieuwsbrief mailing.