FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

5 januari 2016: Nieuwe website

Met trots presenteren we u de nieuwe website van FrieslandWonderland. We hebben er hard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn vinden we zelf. De oude website was toe aan een nieuw jasje omdat deze op tablets en smartphones niet goed te lezen was. Hoewel de nieuwe site al een mooie indruk geeft van wat FrieslandWonderland te bieden heeft is er nog veel werk aan de winkel. De komende weken zal nog veel meer meer informatie worden toegevoegd. Ook de buitenlandse talen zullen binnenkort weer beschikbaar komen.