FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

14 juli 2016: Delen op Social media

Onlangs kregen we een tip dat het erg leuk zou zijn om een `deel` mogelijkheid in te bouwen in de website van FrieslandWonderland. Nu, slechts een paar weken later, hebben we dit al kunnen realiseren. Bij de meeste thema's staat inmiddels de bekende deel-button maar we gaan dit natuurlijk overal toepassen.

Kortom, als je binnenkort weer nijsgjirrige informatie op FrieslandWonderland ontdekt deel het dan gerust met al je vrienden via Facebook, Twitter, Google+ of LinkedIn.