FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

14 februari 2016: Buurtschappen

In maart start in samenwerking met studenten van Stenden Hogeschool een project waarin Friese buurtschappen worden beschreven en toegevoegd aan online platform ‘FrieslandWonderland’.

Sinds 2007 verzamelt dit platform cultuurhistorische en toeristische informatie over Friesland. De basis van het platform wordt gevormd door de ruim 400 dorpen en steden in Fryslân. Deze dorpen en steden zijn onderverdeeld in vijf gewesten en ruim vijftig regio’s. Onderzoek toont aan dat naast de dorpen en steden de Friese buurtschappen hun verhaal van ontstaan en cultuurhistorie ook graag willen delen met het publiek.

Dit is aanleiding voor FrieslandWonderland om samen met de opleiding Tourism Management van Stenden hogeschool een project te starten waarin buurtschappen in kaart zullen worden gebracht en gedocumenteerd. Studenten zullen in het kader van de module Destination Marketing in koppels van twee de provincie in trekken en buurtschappen bezoeken met de opdracht om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Resultaat is een meertalige presentatie in woord en beeld van het buurtschap op het platform van FrieslandWonderland. Eerder deden Stenden studenten soortgelijk onderzoek naar de Friese dorpen en steden.

Buurtschappen die mee willen doen aan dit project kunnen een mail sturen via info@frieslandwonderland.nl