Leider können wir im Moment nur Teile dieser Website in deutscher Sprache zur Verfügung stellen. Für diejenigen Teile der Website, die noch nicht übersetzt wurden, empfehlen wir die Verwendung der unter dem Artikeltitel genannten Google Translate-Option.

Deel:

|


Easterein uit de lucht gezien

Easterein gefotograveerd van uit de toren. Jan Hiemstra heeft over een lange tijdsperiode foto's gemaakt. Het is bijzonder om te zien hoe een foto in de zomer zo kan verschillen met een winters tafereel. Ook is de bebouwing vanuit dit perspectief mooi te zien is. Welke nieuwbouw heeft plaatsgevonden, en welke panden zijn verdwenen. Het dorp is in beweging. De meest recente foto's zijn gemaakt in 2015. Zonnepanelen en windmolens veranderen het beeld.

Naast de foto's vanuit de kerktoren, zijn er ook foto's gemaakt vanuit ander perspectief.


© Tekst: Jetske Santema - © Foto voorblad: Jetske Santema

Easterein uit de lucht gezien
©: Jetske SantemaNieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!