Raamexpositie ‘Must hier es Kieke’


Raamexpositie ‘Must hier es Kieke’

Raamexpositie ‘Must hier es Kieke’
©: Joachim de Ruijter

Een raamexpositie die tevens uw benen strekken? In het stadshart van Harlingen kan het! De raamexpositie ‘Must hier es Kieke’ geeft een inkijkje in een rijke geschiedenis die Harlingen met zich meedraagt. De expositie is bedacht om de schat aan oude foto’s die er van Harlingen zijn, aan het publiek te tonen. De foto’s worden vertoond op de ramen in de buurt waar ze indertijd genomen zijn! Een innovatieve manier om het heden en het verleden te eren in al zijn pracht en schoonheid.

 

De wandelroute is op Google Maps met de foto’s en informatie gevisualiseerd. De plattegrond met de wandelroute kun je hier downloaden of bekijken, scannen met QR-code op de sticker bij de afbeelding op het raam of fysiek op te halen bij Tourist Info Harlingen (TIP) aan de Grote Bredeplaats 12.

Evenementdetails

Van 19 maart 2021 / 31 december 2022

Locatie

Grote Bredestraat 12 - 8861BB, Harlingen

Verdere details

Klik hier voor de website
Kosten: Geen kosten

© Tekst: Frank Events © Foto voorblad: Joachim de Ruijter


|
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!