EKWC@Princessehof Meekyoung Shin


EKWC@Princessehof Meekyoung Shin

EKWC@Princessehof Meekyoung Shin
©: Luuk Smits

Meekyoung Shin (Zuid-Korea, 1967) zoekt de grenzen op tussen natuur en kunst met nieuw werk. Voor haar nieuwe Megalith Series liet ze zich inspireren door de schepping van steen uit klei. Door klei te buigen, schuren en bakken, om het vervolgens te vormen, ontstaat een materiaal dat lijkt op oud mineraalgesteente. Meekyoung Shin maakt hiervan adembenemende rotsformaties die de grenzen van het materiaal tot het uiterste test! De verschillende objecten zijn zowel oud als nieuw, en hebben zowel een Oosters als een Westerse tint. De tentoonstelling is te bezichtigen tot en met 31 juli 2022 in het Princessehof te Leeuwarden.

Evenementdetails

Van 27 november 2021 / 31 juli 2022

Locatie

Grote Kerkstraat 9 - 8911DZ, Leeuwarden

Verdere details

Klik hier voor de website
Kosten: https://www.princessehof.nl/bezoekinfo/entreeprijzen

© Tekst: Frank Events © Foto voorblad: Luuk Smits


|
Archivering van erfgoedinformatie met het ErfgoedCMS™

Bent u geïnteresseerd in erfgoedinformatie en hoe u dit op een professionele en duurzame manier kunt ontsluiten op het internet, dan is het volgende voor u van belang.

Sinds kort is er namelijk het ErfgoedCMS™ van DeeEnAa. Met dit op maat gemaakte ErfgoedCMS™ kan ieder dorp of iedere stad haar erfgoedinformatie registreren, rubriceren en ontsluiten. Daarnaast kan het ErfgoedCMS™ worden ingezet als webshop voor lokale producten en kan het de basis vormen voor dorps- of stadswandelingen compleet met QR-code bordjes.

Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij u graag naar de pagina over het ErfgoedCMS™ op de ErfgoedCMS-website via onderstaande knop.