De grote Meindert Talma voetbalshow EK 2020
FrieslandWonderland
FriesDuitsEngels


Deel:

-

-

De grote Meindert Talma voetbalshow EK 2020 - Leeuwarden - 23 mei 2020 - 20:00 uur

© Neushoorn

In aanloop naar het EK van 2020 is het tijd voor een unieke voorstelling over de belangrijkste bijzaak ter wereld: voetbal. Meindert Talma heeft als onbetwiste aanvoerder zijn ideale opstelling gemaakt en nodigt een aantal voetbalvrienden uit tijdens De Grote Meindert Talma Voetbalshow.

Meindert Talma bracht twee voetbalplaten uit bij Excelsior Recordings waarop hij op zijn volstrekt eigen manier odes brengt aan onder andere Arjen Robben, Louis van Gaal, Oeki Hoekema en Johan Cruyff. Door zijn droogkomische humor en karakteristieke uitstraling is hij uitgegroeid tot een fenomeen onder voetballers, journalisten en het grote publiek. Een unieke theatervoorstelling voor de echte voetballiefhebber vol inkoppertjes, voorzetten en hakjes. Zonder omhaal.
De selectie van De Grote Meindert Talma Voetbalshow wisselt per avond en bestaat onder andere uit Frank Heinen, Willem Vissers, Henk Spaan, Marcel van Roosmalen en Sjoerd Mossou.
NB: de indeling van de gasten van De Grote Meindert Talma Voetbalshow wordt begin 2020 bekend, in verband met de planning van de gasten rond het EK van 2020.
Zaal: Arena
Type: Zitconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 8,-
Aanmelden:
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden