DE ONDERWATERSAFARI
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

DE ONDERWATERSAFARI - Leeuwarden - 01 juli 2020 / 31 december 2020

© Friesland.nl

Een attractie ín een museum? Ja, echt waar: het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden heeft iets unieks: een spetterende attractie (toegankelijk voor 4+) die je door de onderwaterwereld van Nederland voert!

Nederland is een land van water met sloten en plassen vol meerkoeten, kikkers en muggen. We weten wat zich boven water afspeelt, maar hoe zit het met de wereld onder de waterspiegel? En hoe ziet het leven er uit op de bodem van de Waddenzee? Het is een onbekende wereld die zich alleen laat verkennen met een duikpak aan.

Wie benieuwd is naar het leven onder water kan vanaf nu op OnderWaterSafari gaan. Je neemt een duik onder de waterspiegel, zonder natte voeten te krijgen. In een speciaal voertuig maak je een reis van het zoete water van sloot en plas naar het zoute water van Werelderfgoed de Waddenzee. Laat je meevoeren door de stroom en ga op zoek naar de Big Five van de onderwaterwereld van Nederland: de otter, bever, meerval, zeehond en bruinvis!

Tickets De OnderWaterSafari is een attractie met een bepaalde capaciteit per dag. Om zeker te zijn van een plekje boek je online tickets met tijdslot via www.natuurmuseumfryslan.nl.

Weetjes
*de OnderWaterSafari is een totaalbeleving: je bent met je groepje helemaal alleen in de onderwaterwereld
*er zijn zo’n 300 verschillende dieren en planten te zien, van posthoornslak tot bruinvis en alles er tussen in
*er zijn zelfs een paar mensen in de onderwaterwereld te vinden
*In de OnderWaterSafari is alles echt: de snoek die zich verschuilt in een autowrak is een echte snoek in een auto die daadwerkelijk heeft rondgereden
*er zijn spelenderwijs allerlei thema’s in de onderwaterwereld verwerkt zoals verontreiniging, de spanning tussen recreatie en natuur, de opwarming van de aarde en exoten
*de plasticsoep komt echt uit zee en is verzameld op het strand van Vlieland
*in het Infopaviljoen kom je door middel van allerlei gekke getallen heel wat leuke weetjes tegen: zo is 144 kilogram het gewicht van de grootste meerval ooit gevangen.

Details van dit evenement

Evenement: 7 uren | Kosten: Kinderen € 14,00 Kinderen is 4 t/m 15 jaar. Prijs bestaat uit entree museum incl
Aanmelden: Via website | Per email | Telefonisch |
Locatie: Natuurmuseum Fryslân | Schoenmakersperk 2 | 8911EML Leeuwarden