Dodo Zomerterras
FriesDuitsEngels

Webshop


Deel:

-

-

Dodo Zomerterras - Bakkeveen - 23 juli 2020 / 14 augustus 2020

© kermis helmond

Extra groot zomerterras in Bakkeveen met zomerkermis

BAKKEVEEN – Stichting Dodo Festival organiseert dit jaar een zomerterras inclusief een zomerkermis. Vanwege de corona crisis moet de organisatie dit jaar creatief zijn. Daarom wordt er dit jaar gedurende 3 weekenden, een groot terras gerealiseerd met livemuziek, lekkere drankjes en heerlijk eten. Op gepaste afstand kan er dus genoten worden van de gezelligheid. Even verderop is er een kermis met leuke attracties.

Zomerkermis

Enkele dagen zal er ook een kermis zijn. Naar verwachting komen er meerdere attracties. ,,Mooi dat het is gelukt om met de exploitanten passende afspraken te maken, zodat we ook een kermis hebben in Bakkeveen”, zegt Jelte Bruinsma van het Dodo festival. Vanzelfsprekend gelden ook hier de richtlijnen van de RIVM als leidraad. Veiligheid staat voorop, en dus moeten we goed in de gaten houden of het niet te druk wordt. Op het kermisterrein komen onder andere een autoscooter, zweefmolen, schiettent en vele andere attracties.

Reserveren verplicht

Op het sportpark in Bakkeveen wordt op de volgende data een groot zomerterras gebouwd. Op 23, 24, en 25 juli / 30, 31 juli en 1 aug / 6, 7 en 8 augustus. Op een ruim terrein, staan een groot aantal tafels en stoelen klaar, zodat iedereen kan zitten, en genoeg afstand van elkaar kan houden. De artiesten en bands zijn enthousiast om weer op te treden, en te laten horen wat ze allemaal in petto hebben.

Het zomerterras wordt georganiseerd, zodat de inwoners van Bakkeveen en omstreken, de campingbezoekers en iedereen die graag een terrasje wil pakken, kan genieten van de sfeer en gezelligheid. Reserveren is verplicht, dit kan op www.dodofestival.nl. Kijk voor de line-up en meer informatie ook op www.dodofestival.nl

Details van dit evenement

Evenement: drie weken lang elke don-vrij-zat zomerterras en kermis | Kosten: € 7,50 p/p voor het zomerterras
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: Centrum Bakkeveen | Centrum | 8433KW Bakkeveen