Joe Buck
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Joe Buck - Leeuwarden - 29 oktober 2020 - 20:00 uur

© Neushoorn

Om Joe Buck kunnen we inmiddels niet meer heen. De singer-songwriter heeft namelijk een dikke hit met zijn single ‘The Way You Take Time’, die ook te horen is in de PLUS-commercial. Bovendien is ook llse DeLange helemaal weg van zijn heerlijke mix van pop en country. Tijdens de ‘White Roses Tour 2020’ staat het debuutalbum centraal en kun je veel nieuwe muziek verwachten.

Joe Buck flikt het gewoon: hij speelt als eerste Nederlander op zowel Europa’s grootste countryfestival 'Country 2 Country' als op Amerika’s grootste countryfestival 'CMA Fest'. Buck weet met zijn muziek een aanstekelijke mix te vinden tussen ijzersterke pop en zwoele country. Op de singles als ‘The Way You Take Time’, ‘You Don’t See Me’ en ‘Black’ kun je goed horen hoe zijn warme stem naadloos aansluit op de muziek. Met een platencontract op Ilse DeLange haar platenlabel, sluit de talentvolle muzikant sluit 2019 af met een nagenoeg uitverkochte solotour. 2020 is het waarin zijn langverwachte debuutalbum uitkomt; we kunnen dus veel nieuwe muziek verwachten. Tijdens de ‘White Roses Tour 2020’ trekt Buck met zijn voltallige band door Nederland om jou te betoveren met zijn alom geprezen hits en nieuwe muziek!

Details van dit evenement

Evenement: 20:45 - 00:00 | Kosten: (€15,50 (DEUR) / €15,50 (VVK ONLINE) / €11,60 (CJP))
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden