Muzikaal eerbetoon aan onder meer Tina Turner, Aretha Franklin en Diana Ross | S
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Muzikaal eerbetoon aan onder meer Tina Turner, Aretha Franklin en Diana Ross | S - Sneek - 11 februari 2020 - 20:15 uur

© Theater Sneek

De muziek heeft soul, is swingend en tijdloos. Geniet van het onnavolgbare repertoire van onder meer Tina Turner, Aretha Franklin, Diana Ross en Chaka Khan tijdens Soul Sisters.

Deze spectaculaire soul- & Motown voorstelling presenteert alle grote hits uit deze muzikale stroming met een hoofdrol voor het repertoire van Tina Turner. Haar weergaloze songs worden op spectaculaire wijze uitgevoerd door een grote live band en drie echte ‘Soul Sisters’ die de nummers begenadigd vertolken. Geniet van iconische hits als ‘Private Dancer’, ‘Respect’ en ‘I’m Every Woman’ tijdens een twee uur durend muzikaal spektakel. Soul Sisters is ‘Simply the Best’ voor elke liefhebber van dit bijzondere genre.

Tijdloos. Zo kan de Motown- en soulmuziek het beste worden omschreven. De Motown stroming heeft een eindeloze reeks wereldsterren voortgebracht. Denk aan de Jackson Five, Stevie Wonder, Diana Ross en Marvin Gaye bijvoorbeeld. Tijdens de nieuwe voorstelling Soul Sisters komen alle legendarische hoogtepunten uit dit swingende genre voorbij. De naam van de show verraadt echter waar de meeste aandacht naar uit gaat. Het publiek wordt overdonderd door wervelende versies van de grootste soul hits aller tijden. Stil zitten is bijna onmogelijk. Bijzondere vermelding verdient daarbij het onnavolgbare repertoire van Tina Turner. De muzikanten van Soul Sisters – inclusief een indrukwekkende sectie blazers – zijn zodanig gecast dat de hits van Tina op overtuigende en vooral geloofwaardige wijze uitgevoerd worden. Het concert is daarmee een spectaculaire reis terug in de tijd langs alle grote hits van deze Amerikaanse megaster. Geniet van songs als ‘Let’s Stay Together’, ‘What’s love got to do with it’, ‘We don’t need another hero’ en ‘Private Dancer’. Soul Sisters is één van de grootste voorstellingen op dit gebied die ooit in Nederland geproduceerd is. Alles wordt uit de kast getrokken om het publiek een swingende en onvergetelijke soul avond te bezorgen. Naast getalenteerde muzikanten, zangers en een uitgebalanceerd repertoire, wordt veel aandacht besteed aan de presentatie van het concert. De hele voorstelling straalt glitter en glamour uit. Dat geldt zowel voor het decor, de uitbundige kostuums als de muziek. Soul Sisters is dan ook een onmisbaar concert voor elke muziekliefhebber en slechts korte tijd in Nederland te zien.

Kwaliteit

De kwaliteit van een muzikale voorstelling valt of staat bij de artiesten die het repertoire vertolken. Op dat punt hoeft het publiek zich bij Soul Sisters geen zorgen te maken. Drie zangeressen zorgen onder aanvoering van de van oorsprong Surinaamse artieste Peggy Sandaal voor vuurwerk op het podium. Een taak die Sandaal kan worden toevertrouwd. Ze heeft inmiddels een indrukwekkende CV opgebouwd met klinkende namen erop als Aïda, The Lion King, het Eurovisie Songfestival (als backing vocal) en diverse prestigieuze internationale Motown producties. Van huis uit is Sandaal danseres dus ze staat letterlijk en figuurlijk haar ‘mannetje’ op het podium. Samen met haar collega’s – onder meer de bekende zanger Bo Saris – vertolkt ze tijdens Soul Sisters met het grootste gemak zowel ingetogen, emotioneel als swingend repertoire waardoor de voorstelling boeit van de eerste tot de laatste minuut. Sandaal mag bovendien met recht een specialist genoemd worden waar het gaat om de nummers van icoon Tina Turner. Ze is in staat om de songs van deze ster op begenadigde wijze voor het voetlicht te brengen. Dat is een prestatie die slechts weinig artiesten gegeven is. Samen met een live band en een cast van top muzikanten maakt ze van Soul Sisters dan ook simpelweg een voorstelling die niemand mag missen. Vergeet uw zorgen en verwarm uw hart met de meest swingende soul- en Motown hits uit de muziekgeschiedenis. Deze muziek raakt keer op keer de ziel van het publiek en heeft inmiddels cultstatus bereikt. Tijdens Soul Sisters ervaar je zelf op onnavolgbare wijze waarom.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 38,00
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: Theater Sneek | Westersingel 28 | 8601GR Sneek