Muzikaal uit eten in De Koperen Tuin, Prinsentuin 1, Leeuwarden
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Muzikaal uit eten in De Koperen Tuin, Prinsentuin 1, Leeuwarden - Leeuwarden - 12 september 2020 / 05 oktober 2020

© Friesland.nl

Inez Timmer verwent u tijdens een High Tea of een 3 gangen Diner met een passend culinair programma. Een smaakvolle combinatie uit culinair genieten en lekker luisteren. Na het diner kunt u nog even verwijlen in "De Koperen Nachtclub" waar zoele jazzklanken u begeleiden in de Leeuwarder nacht. Inez Timmer speelde in meer dan 30 musicals in binnen- en buitenland. Sinds 2012 schrijft en speelt deze veelzijdige Friese artieste liefdevolle en intieme theaterprogramma’s en geeft ze concerten en lezingen. In 2019 kreeg Inez een nominatie voor beste vrouwelijke bijrol en maakte ze indruk met haar optreden bij „The Voice Senior“. Genieten met alle zinnen dus.

U bent van harte welkom op 12 en 13 September en 4 en 5 Oktober.

reserveren en informatie www.dekoperentuin.nl

Details van dit evenement

Evenement: 3 uren | Kosten: GRATIS
Aanmelden: Via website | Per email |
Locatie: De Koperen Tuin | Prinsentuin 1 | 8911DE Leeuwarden