New Cool Collective
NederlandsDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

New Cool Collective - Leeuwarden - 29 februari 2020 - 20:00 uur

© neushoorn

Swingen? Ja! Genieten? Absoluut! New Cool Collective komt terug naar Neushoorn voor een funky en energierijk optreden. Deze achtkoppige, altijd goedgeklede band heeft de hele wereld al over getoerd met hun unieke mix van jazz, dance en latin, maar deze keer landt het gezelschap in Neushoorn!

Afgelopen jaar vierde New Cool Collective alweer hun vijfentwintigste verjaardag. En hoe! Ze brachten het album ‘XXV’ uit, gevuld met de beste nummers van de band. Hiernaast gaven ze een spectaculair optreden in de Melkweg met gastoptredens van o.a. The Kik en Matt Bianco. Door een unieke mix van jazz, dance en latin gooi je de heupjes lekker los en swing je de avond door. En niet alleen wij zijn fan, deze band stond al op festivals als Roskilde, Sziget, Lowlands en Fuji Rock. Hebben we er zin in? Jazeker! Zaal: Arena - Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 20,-
Aanmelden:
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden