NOORD-FRIESE WINKELTJESROUTE Elke maand op de laatste zaterdag van de maand t/m
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

NOORD-FRIESE WINKELTJESROUTE Elke maand op de laatste zaterdag van de maand t/m - Reitsum - 25 juli 2020 / 28 november 2020

© Friesland.nl

Gezellige winkelroute langs het Noord-Friese platteland. Een routekaart leidt u langs een dertiental winkeliers en ateliers. Zij heten u van harte welkom tijdens de gezamenlijke openingstijden van de Noord-Friese Winkeltjesroute. Verlaat de grote stad en kom genieten van het platteland met haar vergezichten, terpdorpjes, frisse lucht en het geruis van de waddenzee op de achtergrond. Ontmoet authentieke Friezen en geniet van hun verhalen over de regio.

Huur een fiets in Ferwert of Holwerd en maak er een perfect dagje uit van. Onderweg koffie- en lunchmogelijkheden bij de boer, in de theetuin of bij de molen. Ontdek het échte Friesland.

Elke donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag zijn de meeste lokaties geopend. Elke laatste zaterdag van de maand zijn alle winkeltjes en ateliers van de Noord-Friese Winkeltjesroute gezamenlijk geopend én gelden er leuke akties. Ook heeft elke winkel haar eigen winkeltijden. Download de routekaart met adressen op de site www.noordfriesewinkeltjesroute.nl.

Wanneer

Elke maand op de laatste zaterdag van de maand t/m 28 november 2020 10.00 - 17.00 uur Elke donderdag en vrijdag voor 80 weken 13.00 - 17.00 uur

Details van dit evenement

Evenement: 4 uren | Kosten: GRATIS
Aanmelden: Via website | Per email | Telefonisch | Ter plaatse |
Locatie: Bij De Pastorie B&B Reitsum | Flieterpsterdyk 21 | 9175GG Reitsum