Our Oceans
NederlandsDuitsEngels

Webshop


Deel:

-

-

Our Oceans - Sneek - 14 februari 2020 - 21:00 uur

© Poppodium het Bolwerk

Our Oceans laat zich niet makkelijk categoriseren: elementen uit de progrock, postrock en singer/songwriter vloeien samen en vormen een melancholisch, atmosferisch en uiterst dynamisch geheel. Soms ruimtelijk en leeg, dan weer gelaagd en complex, maar ook ingetogen en uitbundig. De drie gerenommeerde muzikanten van Our Oceans weten als geen ander hoe ze de uitersten moeten gebruiken om de luisteraar te prikkelen!

Our Oceans is opgericht in 2013 en komt voort uit Exivious, een instrumentale fusionband die in 2012 nog het voorprogramma van Textures bij ons verzorgde. Zanger/gitarist Tymon Kruidenier, bij Exivious nog geen zanger, voelde enkele jaren geleden de behoefte om zich op een andere manier uit te drukken. Hij trok de stoute schoenen aan en begon aan een ontwikkeling als zanger!

Fretloze bassist Robin Zielhorst speelde samen met Tymon in het legendarische Cynic. Drummer Yuma van Eekelen maakte deel uit van het Nederlandse deathmetalinstituut Pestilence.

In tegenstelling tot Exivious is Our Oceans geen instrumentale band. Het debuut kwam al uit in 2015, maar de eerste liveshows zullen pas in 2020 plaatsvinden. De show bij ons wordt dus een van de allereerste concerten van Our Oceans! Het tweede album (voorlopige titel: While Time Disappears) staat gepland voor 2020. Tijdens de show zou je dus zomaar een paar nieuwe nummers kunnen horen.

Details van dit evenement


Locatie: Poppodium het Bolwerk | Kerkgracht 8 | 8601EC Sneek