Pater Moeskroen
NederlandsDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Pater Moeskroen - Sneek - 07 december 2019 - 21:00 uur

© Poppodium het Bolwerk

Pater Moeskroen stond aan de wieg van krakers als 'Joost', 'Laat Maar Waaien', Dansen’ en 'Hela Hola'. En wie herinnert zich niet de hit 'Roodkapje'? Daarmee stond de groep in 1991 maar liefst veertien weken in de Top 40, met een tweede plek als hoogste notering.Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feestsensatie, vol herkenning voor jong en oud. ​Pater Moeskroen is sinds de oprichting in 1985 een graag geziene gast op festivals, in clubs, theaters en zalen. ​Wat je kunt verwachten? Een show vol kolderieke muzikale fratsen, maar waar ook plaats is voor ontroering en diepgang. Ongetwijfeld zal er ook het nodige voorbij komen van hun meest recente album, De Reservebelgen.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 14,00
Aanmelden: Via website |
Locatie: Poppodium het Bolwerk | Kerkgracht 8 | 8601EC Sneek