Stef Bos | Tijd, om te gaan leven
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Stef Bos | Tijd, om te gaan leven - Sneek - 13 februari 2020 - 20:15 uur

© Theater Sneek

Kijk de zon breekt door de wolkenEn het licht valt naar benedenTijd om te gaan levenZie de waanzin in de wereldEn de stukgeschoten stedenHet is tijdOm te gaan leven In januari 2020 verschijnt de nieuwe cd van Stef Bos: TIJD.Die nieuwe verzameling vormt ook de basis voor zijn nieuwe voorstellingEen voorstelling met het credo van de jaren zeventig als vertrekpunt:Verbeelding aan de machtEen voorstelling over levenslust en fantasieEen avond waarin het kind in ons wordt wakker gekustEn deel van de songs van de in 2019 verschenen cd De Ridder van Toledo passeert daarbijook de revueEen feestelijke kleurrijke optocht van optimisme Want op een dag dan ben je grijsEn je wordt wat je verzwijgtTijd om te gaan leven

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 25,00
Aanmelden: Via website |
Locatie: Theater Sneek | Westersingel 28 | 8601GR Sneek