Syb van der Ploeg en Wiebe Kaspers
FrieslandWonderland
FriesDuitsEngels


Deel:

-

-

Syb van der Ploeg en Wiebe Kaspers - Buitenpost - 28 juni 2020 - 15:00 uur

© Syb van der Ploeg en Wiebe Kaspers

Muzikaal optreden van Syb van der Ploeg en Wiebe Kaspers! Bij mooi weer buiten.

Wanneer: zondag 28 juni
Tijd: 15:00 uur
Prijs: €15,00 p.p.

Syb van der Ploeg en Wiebe Kaspers nemen de bezoekers mee op een muzikale reis door de tijd. Ze komen met eigen werk en de mooiste nummers van hun muzikale helden. Syb toerde jaren met de Kast en deed mee in grote theaterproducties zoals Motel Westcoast, Best of Britain en in musicals als Rembrandt en the Passion. Hij wil zich nu echter ook richten op kleinere, intieme settingen.

Wiebe Kaspers, die de helft van de levensjaren van Syb telt, timmert momenteel flink aan de weg in en buiten Friesland. Wiebe werd geboren in het jaar dat de Kast werd opgericht. Zoals hij vroeger de Kastnummers thuis meespeelde, is Syb nu groot fan van Wiebe zijn eigen werk. Ze vonden elkaar pas echt toen Syb het eerste soloconcert van Wiebe bijwoonde. Dit was in de middeleeuwse kerk van Wiebe’s geboortedorp, waar Syb net was komen wonen. Met zijn debuutalbum ‘Nei sa’n dei’, toerde Wiebe op dit moment met zijn zeer positief ontvangen theaterconcert ‘Het vrije land’ en met zijn band Wiebe bracht hij in 2019 hun derde album ‘Y’ uit.

Toen beide heren samen in een klein kerkje ergens in Friesland voor het eerst samen vrijblijvend een concert gaven, voelden ze de klik: ‘dit willen we veel en veel vaker doen’. Zodoende toeren ze met een persoonlijke en intieme voorstellingen met eigen repertoire en dat van hun muzikale helden, boordevol anekdotes over hun muzikale leven.

Een muzikaal en inhoudelijk speels programma, waarin ze ook geheel nieuw materiaal ten gehore zullen brengen.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €15,00 p.p.
Aanmelden: Via website |
Locatie: Paviljoen MeM | Egypte 16 A | 9285WX Buitenpost