Topzondag met koffiegeur | Duo Scholten & Flach
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Topzondag met koffiegeur | Duo Scholten & Flach - Sneek - 23 februari 2020 - 11:30 uur

© Theater Sneek

Annette Scholten en Nanke Flach vormen sinds 2009 een vast duo. In eerste instantie speelden zij alleen muziek voor cello en piano, maar sinds eind 2011 is daar een fascinerend instrument bijgekomen; de Lame Sonore. De lame sonore is verwant aan de zingende zaag, maar door zijn grotere toonomvang ook geschikt om klassiek repertoire op uit te voeren.In de zomer van 2014 ontvingen Annette Scholten en Nanke Flach een eervolle vermelding voor hun concerten tijdens de Ibla Grand Prize, een internationaal muziekconcours op Sicilië. In mei 2015 maakten ze op uitnodiging van de Ibla Grand Prize een tournee door de Verenigde Staten waarbij o.a. hun debuut in Carnegie Hall op het programma stond. In de zomer van 2018 waren zij uitgenodigd om te komen jureren  tijdens hetzelfde concours op Sicilië, en voor het geven van concerten aldaar.Het duo is diverse malen te gast geweest in radioprogramma’s. Zo speelden ze o.a. meerdere keren in het programma ‘Spiegelzaal’, live uitgezonden vanuit het concertgebouw in Amsterdam en waren ze te gast in ‘De Klassieken’. Daarnaast waren ze meermaals te horen op regionale radiozenders. Verder is het duo actief op diverse grote en kleine podia.In februari 2018 presenteerden zij hun debuut-cd ‘Angelo’, die zeer  positief werd ontvangen. De cd bevat zowel bekende werken als nieuwe, voor het duo geschreven muziek.In juni 2019 zijn ze voor de tweede keer te gast op festival  Mañana Mañana in en rond kasteel Vorden, en het duo is uitgenodigd om in 2020 mee te gaan op tournee door Azië.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 10,00
Aanmelden: Via website |
Locatie: Theater Sneek, Noorderkerzaal | Westersingel 28 | 8601GR Sneek