Tryater met Anna Raadsveld | De Onverwoestbaren
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Tryater met Anna Raadsveld | De Onverwoestbaren - Sneek - 24 januari 2020 / 25 januari 2020

© Theater Sneek

De Onverwoestbaren vertelt de verhalen van een ondoorgrondelijke familie door de ogen van verschillende familieleden, allen gespeeld door actrice Anna Raadsveld.Alle karakters worstelen met het leven, zoeken vaste bodem, houvast en betekenis in hun noodlot, maar weten zich tegelijk te sterken met een enorme vitaliteit, kracht en humor. Raadsveld neemt je mee in een reeks indrukwekkende monologen van familieleden, wiens levenslust wellicht kraakt maar nooit breekt. Ondersteund door livemuziek van muzikant Mats Voshol komen de emoties en karakters op inventieve wijze samen tot een ontroerende voorstelling waarin de wrangheid van het leven toch ook tot een lach kan leiden.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 15,00
Aanmelden: Via website |
Locatie: Theater Sneek, Noorderkerzaal | Westersingel 28 | 8601GR Sneek