Protestantse kerk Hichtum
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-


Protestantse kerk

Protestantse kerk

Het kerkje van Hichtum stamt uit de 12e eeuw, en werd in de tweede helft van de 15e eeuw sterk gewijzigd. In de 17e eeuw werd de huidige toren gebouwd. In 1882 heeft de kerk een praktisch geheel nieuw interieur gekregen, en werd de preekstoel verplaatst van de zuidzijde naar de koorsluiting, voor het grafmonument. Het orgel in de kerk van Hichtum is uniek en beroemd. Het is in 1795 gebouwd door Albertus van Gruisen, het is nauwelijks veranderd of aangepast. De schitterende klank is nog altijd authentiek.

Tekst: © Stichting Tsjerkepaad - Foto: © Peter Karstkarel

Webshop

Mogelijk hebben de volgende producten uit onze webshop ook uw interesse. Deze producten worden u aangeboden in samenwerking met diverse uitgeverijen, erfgoedinstellingen en fotografen.