Bestel Kaart van het gebied ten oosten en zuiden van Bakkeveen

Op deze pagina kunt u instellen hoe u de foto of historische kaart van uw keuze wilt ontvangen. U kunt op dit moment kiezen uit een viertal opties. Binnenkort voegen we meer opties toe zoals kant-en-klaar ingelijste exemplaren.

Alle afdrukken worden in eigen huis als pigmentdruk gemaakt op de meest hoogwaardige apparatuur. Standaard wordt gebruik gemaakt van galeriekwaliteit papier (Epson Archival matte).

Alle producten vragen over het algemeen een levertijd van slechts twee werkdagen. Alle afdrukken worden geleverd in een stevige verzenddoos en verstuurd naar uw huisadres. U ontvangt een Track en Trace code om de verzending op de voet te kunnen volgen.

In de onderstaande lijst met beschikbare afmetingen ziet u de aanbevolen maximale lengte bij een resolutie van 150dpi (dots per inch). Deze lengte garandeert een optimaal resultaat. Grotere formaten zijn geen probleem als ze van een iets grotere afstand zullen worden bekeken.

Stel hieronder het gewenste product geheel naar eigen wens in. Let op, de getoonde afbeelding is een impressie van het eindresultaat. Kleine afwijkingen hiervan zijn mogelijk. De genoemde afmetingen zijn standaard afmetingen die bij levering enigszins kunnen afwijken vanwege een niet optimale beeldverhouding. In voorkomende gevallen wordt de langste zijde van de bestelde afmeting gehanteerd bij het afdrukken.


Printopties

Stap 1: Kies de afwerking

Stap 2: Kies eventueel de kleur van het passepartout (bij posters met kader)
Stap 3: Kies het wel of niet mee afdrukken van de naam van de foto/kaart en of de naam van de fotograaf. Niet beschikbaar voor historische kaarten

Stap 4: Kies onder de afbeelding de gewenste afmetingen

Aan de hand van onderstaande afbeelding kunt u globaal de gewenste afmetingen bepalen.
Globale indruk van afmetingen

Stap 5: Klik op afrekenen