Steun deze website

Wij hopen dat u deze website waardeert en geniet van de enorme hoeveelheid informatie, foto's en historische kaarten over en van alle dorpen en steden in Friesland. Maar wist u dat deze website volledig draait op enthousiaste vrijwilligers en geen commerciële en betaalde uitingen bevat. Om die reden willen wij u in overweging geven om een kleine donatie te doen ter instandhouding van deze website. U kunt al doneren vanaf € 1,--. Dit gaat heel eenvoudig en anoniem (als u wilt) via een iDeal transactie. Alle bijdragen worden zeer gewaardeerd en uitsluitend gebruikt voor de verdere op- en uitbouw van deze website!

Met vriendelijke groet, Bauke Folkertsma, DeeEnAa, Online City- en Regiomarketing te Joure


Bestel Schoterland in de atlas van Eekhoff

Bestel Schoterland in de atlas van Eekhoff

Op deze pagina kunt u instellen hoe u de foto of historische kaart van uw keuze wilt ontvangen. U kunt op dit moment kiezen uit een viertal opties. Binnenkort voegen we meer opties toe zoals kant-en-klaar ingelijste exemplaren.

Alle afdrukken worden als pigmentdruk gemaakt op de meest hoogwaardige apparatuur. Standaard wordt gebruik gemaakt van galeriekwaliteit papier (Hahnemühle, 310 g/m²).

Alle produkten vragen over het algemeen een levertijd van zeven werkdagen. Alle afdrukken worden geleverd in een stevige verzenddoos en verstuurd naar uw huisadres. U ontvangt een Track en Trace code om de verzending op de voet te kunnen volgen.

In de onderstaande lijst met beschikbare afmetingen ziet u de aanbevolen maximale lengte bij een resolutie van 150dpi (dots per inch). Deze lengte garandeert een optimaal resulaat. Grotere formaten zijn geen probleem als ze van een iets grotere afstand zullen worden bekeken.

Stel hieronder het gewenste product geheel naar eigen wens in. Let op, de getoonde afbeelding is een impressie van het eindresultaat. Kleine afwijkingen hiervan zijn mogelijk. De genoemde afmetingen zijn standaard afmetingen die bij levering enigszins kunnen afwijken vanwege een niet optimale beeldverhouding. In voorkomende gevallen wordt de langste zijde van de bestelde afmeting gehanteerd bij het afdrukken.


Printopties

Stap 1: Kies de afwerking

Stap 2: Kies eventueel de kleur van het passepartout (bij posters met kader)

Stap 3: Kies het wel of niet mee afdrukken van de naam van de foto/kaart en of de naam van de fotograaf. Niet beschikbaar voor historische kaarten

Stap 4: Kies onder de afbeelding de gewenste afmetingen

Aan de hand van onderstaande afbeelding kunt u globaal de gewenste afmetingen bepalen.
Globale indruk van afmetingen

Stap 5: Klik op afrekenen