Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

 

Attraksjes

Webshop

Wa't oan Fryslân tinkt, tinkt oan in oantal iconische attraksjes lykas de Alvestêdetocht, it Skûtsjesilen of it Fierljeppen. Yndie, dit binne eveneminten mei in lange en in legendaryske tradysje. Dêrmei hawwe hja omtrint iconische proporties oannommen en binne hja fan grut belang foar it byld fan Fryslân. Mar Fryslân kent folle mear nijsgjirrige en wichtige attraksjes, wêrfan guon ek wiidom bekend mar guon ek in soad minder bekend. Op dizze side fine jo hja allegearre op in rige.

Deel:


Attraksjes


Skûtsjesilen | Een gezellige activiteit op de Friese wateren. Skûtsjesilen is een term die je vast en zeker weleens hebt gehoord. Maar wat betekent het precies en waarom is dit begrip zo populair in Friesland? In dit artikel geeft Tom van Galekkeropvakantie.nl je meer informatie over deze Friese traditie en deelt hij leuke tips voor een weekje of weekendje skûtsjesilen in Friesland.

Wat is Skûtsjesilen? De term Skûtsjesilen staat voor de jaarlijkse zeilwedstrijd die in Friesland gehouden wordt. Maar dit is niet zoma