Unfortunately, at the moment we can provide only parts of this website in the English language. For those parts of the website that not yet have been translated we recommend use of the Google Translate option next to the title of the item.

|

Bakker Brink

Bakker Brink
©: PBG - Albert voor de winkel met de broodkar
Bakker Brink
(©: )
Bakker Brink
(©: )
Bakker Brink
(©: )
Bakker Brink
(©: )

under construction

Colofon

Plaatselijk Belang GoingarijpReageren

Via onderstaand formulier kunt u een reactie achterlaten voor de schrijver van dit item (Plaatselijk Belang Goingarijp )Archivering van erfgoedinformatie met het ErfgoedCMS™

Bent u geïnteresseerd in erfgoedinformatie en hoe u dit op een professionele en duurzame manier kunt ontsluiten op het internet, dan is het volgende voor u van belang.

Sinds kort is er namelijk het ErfgoedCMS™ van DeeEnAa. Met dit op maat gemaakte ErfgoedCMS™ kan ieder dorp of iedere stad haar erfgoedinformatie registreren, rubriceren en ontsluiten. Daarnaast kan het ErfgoedCMS™ worden ingezet als webshop voor lokele producten en kan het de basis vormen voor dorps- of stadswandelingen compleet met QR-code bordjes.

Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij u graag naar de pagina over het ErfgoedCMS™ op de DeeEnAa website via onderstaande knop.