Steun deze website

Wij hopen dat u deze website waardeert en geniet van de enorme hoeveelheid informatie, foto's en historische kaarten over en van alle dorpen en steden in Friesland. Maar wist u dat deze website volledig draait op enthousiaste vrijwilligers en geen commerciële en betaalde uitingen bevat. Om die reden willen wij u in overweging geven om een kleine donatie te doen ter instandhouding van deze website. U kunt al doneren vanaf € 1,--. Dit gaat heel eenvoudig en anoniem (als u wilt) via een iDeal transactie. Alle bijdragen worden zeer gewaardeerd en uitsluitend gebruikt voor de verdere op- en uitbouw van deze website!

Met vriendelijke groet, Bauke Folkertsma, DeeEnAa, Online City- en Regiomarketing te Joure


|

Tall Ships Races Harlingen

Tall Ships Races Harlingen
©: Tall Ships Races Harlingen

Op 14 tot en met 17 juli 2022 zijn er weer de [Tall Ships Races Harlingen]. Wat [Sail-Amsterdam] eens in de vijf jaar in het groot doet, doet [Harlingen] op iets kleinere schaal. Desondanks zijn de Tall Ships Races [Harlingen] een evenement om niet te missen. Tientallen [klippers] en [windjammers] doen de enige echte zeehaven van [Friesland] aan.

Harlingen is op zich al een fantastisch mooie stad en zeehaven. De authenticiteit van de [binnenstad] en de [oude haven] is hier en daar van een fenomenaal niveau. Over het algemeen ligt de nieuwe en de oude haven vol met grote en minder grote [zeiljachten] en [zeilschepen], en niet te vergeten de [bruine vloot]. Maar tijdens de Tallships Races Harlingen wordt daar een schepje bovenop gedaan. Zeg maar gerust een hele grote schep.

Naast de indrukwekkende [driemasters] en [viermasters] aan de kade is de hele stad in feeststemming. Er zijn allerlei [activiteiten] waar je aan mee kunt doen. Ook kun je de schepen van dichtbij bekijken en in sommige gevallen ook van binnen bewonderen. Er zijn [arrangementen] beschikbaar voor het meevaren en "meewerken" op een van de schepen.

Kortom, wederom een Fries evenement dat je niet mag missen deze zomer.

Evenementdetails

Van 14 juli 2022 / 17 juli 2022

Locatie

Harlingen

Verdere details

Klik hier voor de website


© Tekst: FrieslandWonderland - © Foto voorblad: Tall Ships Races Harlingen


Reageren

Via onderstaand formulier kunt u een reactie achterlaten voor de schrijver van dit item (frieslandwonderland)Archivering van erfgoedinformatie met het ErfgoedCMS™

Bent u geïnteresseerd in erfgoedinformatie en hoe u dit op een professionele en duurzame manier kunt ontsluiten op het internet, dan is het volgende voor u van belang.

Sinds kort is er namelijk het ErfgoedCMS™ van DeeEnAa. Met dit op maat gemaakte ErfgoedCMS™ kan ieder dorp of iedere stad haar erfgoedinformatie registreren, rubriceren en ontsluiten. Daarnaast kan het ErfgoedCMS™ worden ingezet als webshop voor lokele producten en kan het de basis vormen voor dorps- of stadswandelingen compleet met QR-code bordjes.

Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij u graag naar de pagina over het ErfgoedCMS™ op de DeeEnAa website via onderstaande knop.