Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

 

Attracties

Webshop

Wie aan Friesland denkt, denkt direct aan een aantal iconische attracties zoals de Elfstedentocht, het Skûtsjesilen of het Fierljeppen. Inderdaad, dit zijn evenementen met een lange en een legendarische traditie. Daarmee hebben ze bijna iconische proporties aangenomen en zijn ze van groot belang voor het imago van Friesland. Maar Friesland kent veel meer interessante en belangrijke attracties, waarvan sommige ook wijd en zijd bekend maar sommige ook veel minder bekend. Op deze pagina vindt u ze allemaal op een rij. (Deze pagina is in ontwikkeling. Er zullen meer attracties worden toegevoegd de komende dagen en weken.)

Deel:


Attracties


Skûtsjesilen | Een gezellige activiteit op de Friese wateren. Skûtsjesilen is een term die je vast en zeker weleens hebt gehoord. Maar wat betekent het precies en waarom is dit begrip zo populair in Friesland? In dit artikel geeft Tom van Galekkeropvakantie.nl je meer informatie over deze Friese traditie en deelt hij leuke tips voor een weekje of weekendje skûtsjesilen in Friesland.

Wat is Skûtsjesilen? De term Skûtsjesilen staat voor de jaarlijkse zeilwedstrijd die in Friesland gehouden wordt. Maar dit is niet zoma