Toeristenkaart van Friesland

Toeristenkaart van Friesland

Hieronder vindt u de FrieslandWonderland-Toeristenkaart. Het is een bijzondere kaart van Friesland. De digitale kaart bevat allerlei soorten van informatie. Zoals gebruikelijk vindt u de traditionele icoontjes op de kaart die verwijzen naar gewesten, regio's, steden en dorpen.

Maar we hebben ook plaatjes op het landschap gelegd. Een beetje zoals u wellicht gewend bent van oude schoolkaarten of, voor de kenners, de zogenaamde King-Toeristenkaart. Jazeker, de King van de pepermuntjes.

We willen geenszins beweren dat onze Toeristenkaart daardoor uniek is, maar tot nu toe hebben we nog geen andere digitale kaart gevonden die deze techniek ook toepast om van een digitale kaart een Toeristenkaart te maken. Laat het ons weten als u er wel een gezien heeft.


Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!