FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

14 juli 2016: Mantgum gekoppeld aan FrieslandWonderland

Eerder berichtten we over project De Schatten van Fryslân II. Dorpen kunnen hun website gratis koppelen aan de nieuwe viewer van FrieslandWonderland genaamd Toeristenkaart Fryslân.

Hoewel het nog niet storm loopt met aanmeldingen heeft het dorp Mantgum vandaag hun dorpswebsite gekoppeld aan FrieslandWonderland. Voor het resultaat gaat u naar http://www.mantgum.com/doarpsmienskip/dorp-mantgum. Als u meer informatie wilt lezen over het gratis koppelen van dorpssites dan klikt u hier.