FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

1 februari 2016: Vriend van

Vanaf vandaag kunt u FrieslandWonderland steunen bij haar werk door vriend van FrieslandWonderland te worden.

Vrienden van FrieslandWonderland geven dankzij een kleine bijdrage, (van € 5,-- tot € 50,--) een belangrijke steun aan het online zetten van bijzondere informatie over Friesland. Onze vrienden houden we graag op de hoogte van al onze plannen en werkzaamheden. Het toevoegen van nieuwe thema's. Projecten die we starten en foto's die we toevoegen aan de beeldbank. Als vriend zit u op de eerste rij.

Ook als bedrijf of instelling kunt u FrieslandWonderland ondersteunen bij haar missie. Als sponsor van FrieslandWonderland kunt u als tegenprestatie gebruik maken van een aantal interessante online producten voor promotie of versterking van uw eigen website. Ga naar de Sponsoren pagina voor meer informatie.