FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

22 februari 2016: Beeldbank

Op dit moment werken we hard aan de nieuwe beeldbank-module van FrieslandWonderland. De FrieslandWonderland beeldbank bevat naast 30.000 foto's van dorpen, steden ,regio's, natuur en landschap ook bijna 20.000 oude ansichten van alle plaatsen in Friesland. Deze oude ansichten zijn door Tresoar ter beschikking gesteld aan de FrieslandWonderland beeldbank.

Tientallen fotografen hebben meegewerkt aan deze beeldbank en nog steeds worden foto's ter publicatie aangeboden. Wilt u ook foto's publiceren op FrieslandWonderland laat het dan weten.

We hopen de nieuwe beeldbank-module met actuele foto's en oude ansichten binnen enkele dagen aan u te presenteren.