FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

15 januari 2016: Regioviewer

FrieslandWonderland wil haar missie bereiken door de door haar verzamelde informatie beschikbaar te stellen aan derden. Hiervoor heeft FrieslandWonderland in 2007 al het concept van de regioviewer ontwikkeld. Deze kon met een simpele handeling in iedere website worden ingebouwd. Vandaag is de opvolger van deze regioviewer geïntroduceerd op basis van Google maps™. De oude regioviewer wordt per 1 mei aanstaande uit de roulatie genomen. Bestaande gebruikers mogen deze onder dezelfde condities omruilen voor de nieuwe regioviewer.

Hiernaast ziet u een afbeelding van een regioviewer. Deze viewer kan vanzelfsprekend ook inzoomen naar een bepaalde plaats of een bepaald gebied. Ideaal voor een toeristisch bedrijf of een regiomarketing organisatie.

Als u een dergelijke regioviewer in uw eigen website wilt opnemen wordt u sponsor van FrieslandWonderland. Daarmee steunt u het werk van FrieslandWonderland en ontvangt u in ieder geval een op maat gesneden regioviewer voor gebruik in uw eigen website.