Help Pake & Beppe de vakantie door
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Help Pake & Beppe de vakantie door - Leeuwarden - 18 februari 2020 / 21 februari 2020

© Museumfederatie Fryslân

Yes! De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur! Dat betekent traditiegetrouw dat het weer tijd is voor het leukste familie-uitje: Help Pake En Beppe De Vakantie Door. Van 18 t/m 21 februari 2020 openen ruim 35 musea in Friesland hun deuren speciaal voor kinderen. Ga eropuit samen met je pake, beppe, ouders, oom of tante. Als kind heb je namelijk ‘op vertoon’ van een volwassene -gratis- toegang!

Het thema dit jaar is ‘Water’. De deelnemende musea hebben speciaal voor deze week de leukste watergerelateerde activiteiten georganiseerd. Dat belooft een spetterend spektakel te worden!

Alle activiteiten en de deelnemende musea en archieven zijn vanaf 1 februari zichtbaar op: www.museum.frl/activiteiten/pakebeppe/

Datum: 18 februari 2020 - 21 februari 2020
Plaats: Verschillende locaties in Friesland
Kosten: Kinderen gratis (op vertoon van pake, beppe of andere volwassene)

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis
Locatie: Verschillende locaties | Druifstreek 63 | 8911LH Leeuwarden