Lordi
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Lordi - Sneek - 07 maart 2020 - 20:00 uur

© Poppodium het Bolwerk

Lordi werd in 2006 wereldberoemd door het Eurovisiesongfestival op zijn naam te schrijven. Met hun catchy mix van hardrock en heavy metal, monsterlijke kostuums en een spectaculaire performance wonnen de Finnen afgetekend.

Lordi domineerde de Europese liedjeswedstrijd met ‘Hard Rock Hallelujah’ (het record van meeste punten staat nog steeds). Maar de band is veel meer dan alleen deze hit. Lordi werd opgericht in 1992 en toert al jaren de wereld rond. Van Japan tot de Verenigde Staten; overal is men verzot op de shockrock. Na het winnen van het Eurovisiesongfestival vestigde Lordi nog een (wereld)record: de band liet in Helsinki 80.000 man tegelijkertijd ‘Hard Rock Hallelujah’ zingen.

De groep dankt zijn naam aan de oprichter, tevens de leadzanger, tekstschrijver, visual- en artdesigner en kostuummaker: Mr. Lordi. Wie Mr. Lordi is? Het zou gaan om KISS-fanaat Tomi Putaansuu, maar de identiteit van het brein (en van de andere bandleden) is nooit officieel bevestigd. Echte namen worden dan ook niet gebruikt in interviews. Foto’s zonder kostuum, daar doen ze niet aan.

In 2002 kreeg Lordi zijn eerste platencontract en verscheen het debuutalbum Get Heavy. Op de plaat staat onder andere de single ‘Would You Love A Monsterman?’, waarmee gelijk een nummer 1-positie in Finland werd behaald. Later volgden onder meer de albums The Arockalypse (2006), Deadache (2008), Babez For Breakfast (2010) en Sexorcism (2018).

Op 31 januari 2020 verschijnt de tiende plaat van Mr. Lordi (zang), Mr. Amen (gitaar), Mr. Ox (bas), Mr. Mana (drums) en Ms. Hella (toetsen): Killection. Naast Sneek brengt 'Killectour' Lordi naar onder meer Boedapest, Barcelona, München, Keulen en Wenen.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 20,00
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: Poppodium het Bolwerk | Kerkgracht 8 | 8601EC Sneek