Roel C. Verburg & Harry Glotzbach Comedy & Guitars
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Roel C. Verburg & Harry Glotzbach Comedy & Guitars - Sneek - 24 januari 2020 - 20:00 uur

© Poppodium het Bolwerk

Comedy is cool, maar gitaren zijn nog veel cooler. Dus de muzikale en hilarische comedyshow ‘Comedy & Guitars’ is übercool! Een must see voor alle muziek-, gitaar- en comedy-liefhebbers.Topcomedians Harry Glotzbach en Roel C. Verburg verzorgen een nieuwe en een in Nederland en België nog niet eerder vertoonde muzikale comedyshow. Deze multitalenten weten niet alleen met hun messcherpe grappen en komische observaties al jarenlang comedypodia en theaters te veroveren, maar ook met hun passie voor de gitaar. Zij weten als geen ander comedy te combineren met komische muzikale interactie.Het resultaat is een superchille en hilarische comedyshow, waarbij het publiek continu wordt verrast en meegenomen wordt op een muzikaal comedy-avontuur.Spelend op zijn Flying V gitaar verovert Roel C. Verburg met groot succes in vele theaters zijn publiek, maar doet dit ook op festivals als Mysteryland, De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door.

Roel heeft twee albums gemaakt waarop veel van zijn komische liedjes repertoire staat. Op de albums Liedjes voor de kater (2012) en Het Gele Album (2014) zijn al veel van zijn supergrappige liedjes te horen. ‘De slechtste rapper van de straat’ is van zijn bekendere hits. Roel is regelmatig te horen op de radio, onder meer bij Giel Beelen en Veronica.Let op: de deuren gaan open om 20.00 uur, de show begint om 20.30 uur.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 10,00
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: Poppodium het Bolwerk | Kerkgracht 8 | 8601EC Sneek