Stedelijk Muziekkorps Sneek met Peart Jozefzoon | Nieuwjaarsconcert
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slecht € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Stedelijk Muziekkorps Sneek met Peart Jozefzoon | Nieuwjaarsconcert - Sneek - 17 januari 2020 - 20:15 uur

© Theater Sneek

Alweer voor de derde keer op rij presenteert het Stedelijk Muziekkorps hun Nieuwjaarsconcert in het Theater. Het nieuwe jaar zal spetterend ingeluid zal worden samen met Pearl Jozefzoon.Pearl is een zeer getalenteerde zangeres en musicalactrice, het meest bekend van The Voice of Holland. Daar viel ze op door haar loepzuivere stem en veelzijdige performances, ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment was haar solocarrière een feit. Ze stond onder andere met Nick en Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het programma Van Popster tot Operaster.Pearl is dus van vele markten thuis, tijdens het nieuwjaarsconcert zal het Stedelijk daar dan ook dankbaar gebruik van maken. Het programma zal de mooiste musical fragmenten bevatten, maar uiteraard zullen de echte nieuwjaars klassiekers  niet ontbreken!

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 17,50
Aanmelden: Via website |
Locatie: Theater Sneek | Westersingel 28 | 8601GR Sneek