UITFESTIVAL SÚDWEST 2020
FriesDuitsEngels

Webshop


Deel:

-

-

UITFESTIVAL SÚDWEST 2020 - Sneek - 12 september 2020 - 13:00 uur

© https://www.friesland.nl/

Met het UITfestival Súdwest wordt het nieuwe culturele seizoen in Sneek en Zuidwest Friesland geopend. Van 13.00 tot 17.00 uur vinden in de binnenstad ruim vijftig optredens plaats, waaronder diverse straattheateracts. Culturele aanbieders uit de regio presenteren zich op een grote markt met veertig kramen.

Markt Musea, galeries, docenten, beeldend kunstenaars, muziekgezelschappen, dansgroepen, stichtingen rondom erfgoed en andere culturele aanbieders in Súdwest-Fryslân presenteren zich bij de veertig kramen langs de Westersingel, Julianastraat en Kerkgracht. Op de markt zijn eet- en drinkgelegenheden. Kinderen kunnen aan de hand van de Appelkaart opdrachten uitvoeren en meedoen aan miniworkshops. De gratis Appelkaart is op diverse plekken op de markt verkrijgbaar. Verder zijn er drie cultureel-maatschappelijke projecten vertegenwoordigd: Giest Mei? (verminderen eenzaamheid onder senioren), Grijs Goud (55-plussers denken mee over de programmering van Theater Sneek) en The Stage is Yours (jongeren zetten producties op voor Poppodium Bolwerk).

Het UIT Festival is een initiatief van Cultuur Kwartier Sneek in samenwerking met CultuurPlein SWF, een netwerk van culturele verenigingen en instellingen in Súdwest-Fryslân.

Het volledige programma staat tzt op cultuurkwartier.nl/uitfestival

Wanneer

Zaterdag 12 september 2020 13.00 - 17.00 uur

Details van dit evenement

Evenement: 4 uren | Kosten: Gratis
Aanmelden: Ter plaatse |
Locatie: Sneek | Westersingel | 8601EP Sneek