Verteldiner | Dierenpraat door Niels Brandaan Cotterink
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.0000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-

Verteldiner | Dierenpraat door Niels Brandaan Cotterink - Sneek - 18 maart 2020 - 18:00 uur

© Theater Sneek

Dierenpraat is een intrigerende, maar ook luchtige voorstelling die bij vlagen zelfs hilarisch is.Dierenpraat bestaat uit elf raadselachtige dialogen tussen een man en verschillende dieren. Ze praten over alledaagse onderwerpen, maar gewoon zijn hun gesprekken allerminst. De dialogen nemen onverwachte, soms geestige wendingen en kennen een wonderlijke logica.De teksten van de dialogen in de voorstelling zijn afkomstig uit het boekje Dierenpraat. In 1999 schreef Armando Dierenpraat waarvoor hij in 2000 een Zilveren Griffel won. Het is een hartverwarmende literaire muziektheatervoorstelling door Niels Brandaan Cotterink. Zijn voorstellingen zijn gelaagd, speels en filosofisch en berusten op fijnzinnig vakmanschap en visie.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 39,50
Aanmelden: Via website |
Locatie: Theater Sneek, Noorderkerzaal | Westersingel 28 | 8601GR Sneek