Protestantse kerk Longerhouw
FriesDuitsEngels
Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

Webshop


Deel:

-

-


Protestantse kerk

Protestantse kerk

Open 3 juli, 24 juli, 14 augustus en 11 september.

Het kerkgebouw staat in een idyllische omgeving en is van 1757 met een zadeldaktoren uit de 16e eeuw. In de kerk staat een gesneden rococopreekstoel uit de 18e eeuw met voorstellingen uit Bijbelse verhalen. Het is een absoluut topstuk van houtsnijkunst. Ook zeer bijzonder zijn de restanten van een middeleeuwse mozaïekvloer. In de kerk verder een Van Dam orgel uit Leeuwarden van 1868.

Tekst: © Stichting Tsjerkepaad - Foto: © Peter Karstkarel

Webshop

Mogelijk hebben de volgende producten uit onze webshop ook uw interesse. Deze producten worden u aangeboden in samenwerking met diverse uitgeverijen, erfgoedinstellingen en fotografen.