Kruiend ijs bij stavoren
NederlandsFriesEngels

Leider können wir im Moment nur Teile dieser Website in deutscher Sprache zur Verfügung stellen. Für diejenigen Teile der Website, die noch nicht übersetzt wurden, empfehlen wir die Verwendung der oben genannten Google Translate-Option.

Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Aanbieding: Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!

| Prijs inclusief verzenden: € 29,90

1Webshop


Deel:

-

-

Bestel hier uw fotowerk geheel naar eigen wens!

Op deze pagina kunt u instellen hoe u de foto of kaart van uw keuze wilt ontvangen. U kunt op dit moment kiezen uit een een viertal opties. Alle afdrukken worden in eigen huis in Joure gemaakt op hoogwaardige apparatuur. Standaard wordt gebruik gemaakt van galeriekwaliteit gesatineerd fotopapier (240grams).

Alle produkten vragen over het algemeen een levertijd van twee tot drie werkdagen. Alle afdrukken worden geleverd in een stevige verzenddoos en verstuurd via DHL. U ontvangt een zogenaamde Track en Trace code om de verzending op de voet te kunnen volgen.

In de onderstaande metagegevens ziet u de aanbevolen maximale lengte bij een resolutie van 150dpi (dots per inch). Deze lengte garandeert een optimaal resulaat. Houdt u er wel rekening mee dat het kader deel uitmaakt van de totale afmetingen. Dit betekent dat u bij een poster met kader circa 16 to 20cm kunt toevoegen aan de maximale lengte

Stel hieronder het gewenste printwerk geheel naar eigen wens in. Let op, de getoonde afbeelding is een impressie van het eindresultaat. Kleine afwijkingen hiervan zijn mogelijk. De genoemde afmetingen zijn standaard afmetingen die bij levering enigszins kunnen afwijken vanwege een niet optimale beeldverhouding. In voorkomende gevallen wordt de langste zijde van de bestelde afmeting gehanteerd bij het afdrukken.

Printopties

Stap 1: Kies de afwerking

Stap 2: Kies eventueel de kleur van het passepartout (bij posters met kader)

Stap 3: Kies het wel of niet mee afdrukken van de naam van de foto/kaart en of de naam van de fotograafStap 4: Kies onder de afbeelding de gewenste afmetingen

Aan de hand van onderstaande afbeelding kunt u globaal de gewenste afmetingen bepalen.
Globale indruk van afmetingen

Stap 5: Klik op afrekenen


Metagegevens

Fotograaf:Hendrik van Kampen
Naam van de foto:Kruiend ijs bij stavoren
Onderschrift:
Breedte in pixels:4219
Hoogte in pixels:2801
Megapixels:12

Aanbevolen maximale lengte van de print

Bij 150dpi (dots per inch):71.4
Bij afdruk als poster met witkader:95.4