Bestel hier uw fotowerk geheel naar eigen wens!

Op deze pagina kunt u instellen hoe u de foto of kaart van uw keuze wilt ontvangen. U kunt op dit moment kiezen uit een een viertal opties. Alle afdrukken worden in eigen huis in Joure gemaakt op hoogwaardige apparatuur. Standaard wordt gebruik gemaakt van galeriekwaliteit gesatineerd fotopapier (240grams).

Alle produkten vragen over het algemeen een levertijd van twee tot drie werkdagen. Alle afdrukken worden geleverd in een stevige verzenddoos en verstuurd via DHL. U ontvangt een zogenaamde Track en Trace code om de verzending op de voet te kunnen volgen.

In de onderstaande metagegevens ziet u de aanbevolen maximale lengte bij een resolutie van 150dpi (dots per inch). Deze lengte garandeert een optimaal resulaat. Houdt u er wel rekening mee dat het kader deel uitmaakt van de totale afmetingen. Dit betekent dat u bij een poster met kader circa 16 to 20cm kunt toevoegen aan de maximale lengte

Stel hieronder het gewenste printwerk geheel naar eigen wens in. Let op, de getoonde afbeelding is een impressie van het eindresultaat. Kleine afwijkingen hiervan zijn mogelijk. De genoemde afmetingen zijn standaard afmetingen die bij levering enigszins kunnen afwijken vanwege een niet optimale beeldverhouding. In voorkomende gevallen wordt de langste zijde van de bestelde afmeting gehanteerd bij het afdrukken.

Printopties

Stap 1: Kies de afwerking


Stap 2: Kies eventueel de kleur van het passepartout (bij posters met kader)

Stap 3: Kies het wel of niet mee afdrukken van de naam van de foto/kaart en of de naam van de fotograafStap 4: Kies onder de afbeelding de gewenste afmetingen

Aan de hand van onderstaande afbeelding kunt u globaal de gewenste afmetingen bepalen.
Globale indruk van afmetingen

Stap 5: Klik op afrekenen


Metagegevens

Fotograaf:
Naam van de foto:
Onderschrift:
Breedte in pixels:
Hoogte in pixels:
Megapixels:0

Aanbevolen maximale lengte van de print

Bij 150dpi (dots per inch):0
Bij afdruk als poster met witkader:24