Zakelijke mogelijkheden van FrieslandWonderland

Zakelijke mogelijkheden van FrieslandWonderland

FrieslandWonderland brengt een aantal interessante zakelijke opties waarvan de belangrijkste het plaatsen van betaalde bedrijfspresentaties en het verspreiden van content via de DeeEnAa-RegioApi. Beide worden hieronder toegelicht. Verder zijn er mogelijkheden voor affiliatiemarketing en het plaatsen van betaalde content en advertenties. Deze opties worden hier niet toegelicht. Hiervoor neemt u contact op via telefoonnummer 06-51151519 of per mail via info@frieslandwonderland.nl

Bedrijfspresentaties

FrieslandWonderland is een populaire website. Vele duizenden mensen gebruiken deze website wekelijks om zich te oriënteren op Friesland of zich voor te bereiden op een verblijf.  U kunt uw bedrijf, accomodatie of producten onder de aandacht brengen bij dit brede publiek. Hiervoor meldt u zich aan als deelnemend bedrijf. U krijgt dan een eigen inlogcode waarmee u uw bedrijfspresentatie, inclusief doorlinks, helemaal naar eigen wens kunt samenstellen en beheren. Bedrijfspresentaties worden standaard getoond op plaats- en regionaal niveau. Tegen meerprijs zijn presentaties ook op gewest- en provinciaal niveau te tonen.

U krijgt toegang tot een beheersysteem waarin u statistieken kunt bekijken aangaande de prestaties van uw bedrijfspresentatie. Dit alles voor een vast jaarlijks bedrag van slechts € 50,-- exclusief btw, ongeacht het aantal doorkliks.

RegioApi

Vanaf de start in 2006 streeft FrieslandWonderland naar een effectieve distributie van erfgoedinformatie op het internet. Om deze reden stelt FrieslandWonderland de DeeEnAa-RegioAPI beschikbaar. Via de RegioAPI kunt u alle regioinformatie die FrieslandWonderland op haar platform beheert tonen binnen uw eigen website alsof deze daar deel vanuit maakt. 

De volgende datasets zijn beschikbaar via de DeeEnAa-RegioAPI: beschrijvingen van dorpen en steden, regio's, gewesten, dorpscanons, dorpsarchieven, beeldbank, toeristische attracties, POI's (points of interest) zoals monumentale gebouwen, evenementen.   Het merendeel van de datasets is meertalig beschikbaar. Gangbare talen zijn Nederlands, Fries, Duits en Engels.

Via een dashboard kan de gebruiker van de DeeEnAa-RegioAPI een selectie maken van de te tonen informatie met bijbehorende navigatie.

Wordpress plugin

Om het inbouwen van de RegioAPI in Wordpress-websites te vergemakkelijken is een Wordpress-plugin beschikbaar waarbinnen via shortcode de dataset gericht kan worden geactiveerd. Deze plugin is gratis bij ieder abonnement op de RegioAPI te downloaden.

Abonnementen

De RegioAPI is beschikbaar op basis van een abonnement. De jaarlijkse abonnementskosten worden berekend aan de hand van de geactiveerde datasets. Een basisabonnement voor dorpen, steden, regio's, gewesten, evenementen en beeldbank is beschikbaar vanaf € 99,-- exclusief btw. per jaar.

Heeft u interesse in de RegioAPI en wilt u meer informatie over de mogelijkheden  neem dan contact op via 06-51151519. Of stuur een mail via info@deeenaa.nl. Wilt u de RegioAPI direct in gebruik nemen meld u dan hier aan.

Nieuwe encyclopedie van Fryslân voor slechts € 29,90 incl. verzenden!

Bijna 8 kilogram aan kennis over Friesland! Wees er snel bij want op is op.

De Nieuwe Encyclopedie van Fryslân is een onmisbare aanvulling in de boekenkast voor iedereen die gek is van Fryslân en meer wil weten van deze provincie. Op 15 september 2016 verscheen de vierdelige encyclopedie die rond de 3000 pagina’s telt, 11.000 trefwoorden bevat en ruim 8 kilo weegt. De encyclopedie staat bomvol actuele kennis over Fryslân en is een echte pageturner geworden.

Voor al diegenen die dit standaardwerk over Fryslân altijd al hadden willen hebben! Nu voor een wel heel speciaal prijsje! Maar let op! Op = Op!